New Year Egypt 2022
Filters: Category: New Year × (3 offers, 159EUR - 159EUR)


Show map
Grand Waterworld Makadi Hotel Ex Sunwing Waterworld Makadi, Hurghada

Grand Waterworld Makadi Hotel Ex Sunwing Waterworld Makadi  

Score 6/10 out of 1 reviews

Hurghada, Hurghada, Egypt

  • Hotel on the beach  
  • Airplane (01/01 - 12/31/2021)
  • No transport provided

  Last booking: 03/21/2021

Makadi Spa Hotel, MAKADY BAY

Makadi Spa Hotel  

MAKADY BAY, Hurghada, Egypt

  • Hotel on the beach  
  • Airplane (01/01 - 12/31/2021)
  • No transport provided

  Last booking: 04/01/2021

The Grand Marina Hotel, Hurghada

The Grand Marina Hotel  

Hurghada, Hurghada, Egypt

  • All Inclusive  
  • Airplane (01/01 - 12/31/2021)

New Year in Egypt

New Year  in Egypt

Direct Booking invites you to spend New Year in Egypt, an ideal tourist destination for those who want to turn of years to spend a holiday in the sun and the beach and New Year's Eve in a restaurant area. New Year offers in Egypt will offer accommodation and restaurant services in hotels next 2 to 5 stars, transportation provided by charter plane or the line whether you opted for individual or group. New Year's Eve packages and holidays in Egypt can be booked online or by phone at low prices and special offers available (early booking) will propose large cuts in tariffs, low prices are a perfect holiday budget economy. Besides New Year's Eve dinner and party can discover the city attractions offered, interesting cities such as Hurghada, Sharm El Sheikh and Cairo ideal for a holiday in a year-end exotic tourist destination.


  Read blog articles about Egypt

Lucruri esentiale pe care să le stii inainte de vacanta in Egipt

01.08.2019 Egipt

Egipt este o destinație spectaculoasă, care îți așterne la picioare o mulțime de posibilități: de la activități în deșert, la sporturi nautice și până la relaxare și tratamente corporale de lux. Află lucrurile esentiale pe care este bine să le stii inainte de vacanta in Egipt.

Cum sa calatoresti ca femeie in Egipt

03.04.2019 Egipt

După câțiva ani în umbră, Egipt se întoarce pe lista destinațiilor „must see” în orice anotimp. Piramidele, râul Nil, mormântul lui Luxor, temple și scufundările de talie mondială de la Marea Roșie reprezintă principalele motive pentru care să spui DA unei vacanțe în Egipt.

Destinatia anului top 10 locuri de vazut in Egipt

20.09.2018 Egipt

Egiptul are monumente uriașe, vechi de 6.000 de ani, iar Cairo (orașul cu cu 22 de milioane de locuitori) are o mulțime de atracții turistice unice. Cu toate acestea, există foarte puține ghiduri de călătorie cuprinzătoare pe internet. Noi am compilat o listă masivă a celor mai bune lucruri de văzut în Egipt.