Revelion El Gouna, Hurghada Egipt vara 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 121.4EUR - 153EUR)
Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna, El Gouna

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna  

El Gouna, Hurghada, Egipt

  • Hotel pe plaja  
  • Avion (26.03 - 09.01.2022)
  • Fara transport
Hotel Three Corners Ocean View, El Gouna

Hotel Three Corners Ocean View  

El Gouna, Hurghada, Egipt

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 01.05.2022)
  • Fara transport

Despre El GounaPrezentare si poze El Gouna

El Gouna

Un oraş de sine stătător pe frumoasa coasta Mării Roşii, El Gouna oferă un stil de viata de neegalat. Construit pe 10 km de plaja, oraşul de 10.000 de locuitori se răspândeşte în întreaga insule şi lagune. Dispunând de o infrastructură superbe şi servicii excelente, destinaţia este un zbor scurt din Europa. La El Gouna plaje de nisip şi temperaturile ideal bun venit vizitatori pe tot parcursul anului.


Recomandari turistice pentru El Gouna

Cu kilometri de plaje, zeci de insule nelocuite, belşug opţiunile de divertisment şi cel mai mare hotel de clasă şi servicii de masă, El Gouna este cu adevărat un paradis honeymooner lui.

Farmecul El Gouna ca o locaţie de nunta este de necontestat, dar potenţialul său ca un site de luna de miere este de neegalat. Aproape fiecare hotel în El Gouna are pachete speciale care includ suita de luna de miere, o selecţie de activităţi, şi alte oferte romantic. Vă petreceţi serile de a lua o frumos apus de soare plimbare pe plaja, urmată de o cina romantica la unul din numeroasele restaurante El Gouna lui. Puteţi lua lecţii ca un cuplu la clubul de golf, calarie sau încercaţi în deşert cu răsfăţ activităţi cum ar fi pachetele cuplului de la Spa Angsana, de asemenea, oferite.

Intrebari frecvente despre El Gouna

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din El Gouna?

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna, Hotel Three Corners Ocean View sunt cele mai populare hoteluri din El Gouna

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din El Gouna?

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna, Hotel Three Corners Ocean View sunt cele mai apreciate hoteluri din El Gouna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din El Gouna.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din El Gouna?

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna, Hotel Three Corners Ocean View sunt cele mai apreciate hoteluri din El Gouna cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din El Gouna.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din El Gouna?

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna sunt cele mai apreciate hoteluri din El Gouna cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din El Gouna.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din El Gouna?

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna sunt hoteluri din El Gouna ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din El Gouna.