Despre El Gouna - prezentare, informatii, poze si recomandari

Un oraş de sine stătător pe frumoasa coasta Mării Roşii, El Gouna oferă un stil de viata de neegalat. Construit pe 10 km de plaja, oraşul de 10.000 de locuitori se răspândeşte în întreaga insule şi lagune. Dispunând de o infrastructură superbe şi servicii excelente, destinaţia este un zbor scurt din Europa. La El Gouna plaje de nisip şi temperaturile ideal bun venit vizitatori pe tot parcursul anului.

Arhitectura staţiunii reuneşte un amestec de elemente tradiţionale şi moderne şi este opera unor arhitecti de prestigiu, inclusiv italianul Alfredo Freda şi americanul Michael Graves.

Dezvoltator oraşului, Orascom Hotels & Dezvoltare rămâne implicat activ în oraş, gestionarea de întreţinere de zi cu zi şi întreţinerea reţelei electrice a oraşului, lucrări de apă, drumuri, şcoală, bibliotecă, spital, teren de golf, port, şi de securitate pentru tuturor rezidenţilor.

Gamă largă de activităţi şi servicii disponibile pentru copii este o dovadă a angajamentului comunităţii la fericirea de rezidenţi şi cei mai tineri vizitatori. Unele activităţi sunt proiectate pentru participarea intregii familii, în timp ce alte servicii oferă un mediu sigur şi sănătos în cazul în care copiii se pot distra sub supraveghere profesionale. Veţi găsi, de asemenea, de mai jos informaţii cu privire la babysitting, servicii medicale şi educaţionale pentru copii.


Kids "Activităţi
El Gouna Acvariul şi Muzeul de intrigi curios minţile în timp ce scufundări adaptate şi lecţii de golf sunt sigur de a excita mai tânăr aventuros. În oraşul opţiuni variază de la o cursa pe pista centrul orasului go-kart la o rundă de mini-golf în port. Chiar cel mai tanar din familia ta va bucura de plimbari ponei la aventurile cal locale stabile şi pe insulă Zeytouna Beach. Skatepark este un favorit atârna-out pentru adolescenţi şi adulţi tineri.


Babysitting
Atât Les Petites şi Little Gounies Pepiniere ofera servicii de babysitting şi Les Petites oferă, de asemenea, ajutor teme. Apel o zi în avans pentru a face aranjamentele. În plus faţă de cluburi distractiv timpul zilei, cele mai multe hoteluri ofera servicii de babysitting pentru oaspeţi, şi puteţi angaja asistente medicale din Spitalul de El Gouna. A se vedea biroul hotel's Guest Relatii pentru detalii.


Copii Hotel "Cluburi
Mai multe hoteluri El Gouna Oferta de programe de îngrijire a copiilor şi cluburile activitate distractiva pentru diferite vârste. Pentru informaţii actualizate şi de specificul programului, vă rugăm să contactaţi la un hotel de reşedinţă.

7 zile din saptamana, Les Petites International Nursery oferă o distracţie şi mediu favorabil, care va satisface standardele de orice părinte de mare. Profesioniştii de îngrijire a copiilor şi programe educaţionale de top-notch Les Petites face un pas mai bine experienţa dumneavoastră pepinieră medie. El Gouna Downtown, Mob (+2) 012 393 4407
www.lespetiteselgouna.com


Şcoală
El Gouna International School oferă curriculum internaţional pentru clasele 12, cu o înscriere curenta de aproximativ 400 de studenţi. Profesorii sunt din Anglia, Germania, Irlanda, Italia şi Egipt. Fiecare clasă are curte proprie, în plus faţă de un loc de joacă principal, care include o sală de sport Jungle, precum şi o zonă Astroturf potrivite pentru volei, tenis şi baschet.
www.elgounaschool.com

Servicii medicale
El Gouna Spitalul a oferit îngrijire de calitate pentru copii de la deschiderea sa în 1998. Pediatru rezident este uşor disponibilă pentru consiliere, diagnostic si tratament, şi tratament de urgenţă este disponibil 24 / 7. Spitalul T (+2 065) 358 0011 interior 18

Cei care caută o vacanţă va primi şansa de a participa la cina El Gouna în jurul programului. In acest program sunt invitati oaspeţii să se bucure de o varietate de bucătării staţiunii fabulos.

Programul este disponibil pentru demipensiune, pensiune completă, şi all-inclusive oaspeţii şi Următoarele hoteluri: Ali Paşa, Arena Inn, Inn Căpitanului, Dawar El Omda, Moevenpick, Sheraton Miramar, Steigenberger, Sultan Bey, TTC Ocean View, Resort TTC Rihana şi Inn, şi Turtle Inn lui.

El Gouna este locul perfect pentru a combina munca şi să se joace. hotelurile staţiunii oferi cele mai bune în conferinţă şi servicii de catering eveniment, şi o mulţime de opţiuni de agrement şi petrecere a timpului liber sunt la îndemână pentru cazul în care este desfăşurată activitatea. flexibilitate El Gouna ca o locaţie eveniment înseamnă că un pachet cuprinzător pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor grupului dvs. în toate domeniile, inclusiv cazare, masă, evenimente speciale, conferinţe şi organizarea reuniunii, activităţi de grup, sportive şi de agrement, şi mai mult.


Conferinţă Facilităţi
hoteluri oraşului sunt bine dotate şi echipate cu personal, facilităţi şi mass-media de stat-of-the-art şi tehnologie de comunicare necesare pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate şi confort. Mai multe hoteluri oferă camere plăcute şi bine dotate, cu sală de consiliu, teatru, şi alte stiluri de scaune pentru 12 - 525 participanţi. Vă rugăm să contactaţi Biroul de coordonare de vanzari la incentives@elgouna.com pentru mai multe informaţii.


Sport
- 18 găuri Campionatul Teren de golf
- 2 puncte de vânzare Angsana Spa
- 4 cu acces public plaje
- 9 certificate de centre de scufundări
- 5 centre de kitesurfing
- Grajduri, carturi, paintball
- Academia de Tenis şi echipa de fotbal

Ospitalitate: atât de multe opţiuni
El Gouna este acasa, la 14 hoteluri, de la hanuri intim la generos statiuni de 5 stele pe malul mării, fiecare unic conceput pentru a oferi servicii exceptionale. De asemenea, echipate cu facilităţi de conferinţă excelente care îndeplinesc cele mai înalte standarde. Dacă preferaţi un sejur mai permanent, vile şi apartamente sunt disponibile pentru cumpărare sau de închiriere. El Gouna este alegerea perfectă pentru mediul de afaceri şi de plăcere.


Mese şi viaţă de noapte: Simte Vibe!
El Gouna oferă un potpuriu de mâncăruri exotice şi opţiuni de divertisment în şi în jurul oraşului şi port. Alegeţi dintr-superb à la carte restaurante şi cafenele elegante în port sau plajă grătar şi baruri pe litoral. Profitaţi de Dine Around Programul, care le permite oaspeţilor la demipensiune, pensiune completă, şi all-inclusive
bază pentru a înlocui masa la hotel proprii pentru unul la oricare dintre restaurantele participante.
După apusul soarelui, viaţa în El Gouna puls şi continuă să prospere. El Gouna a zeci de localuri de noapte şi o varietate de setări de a se bucura de nopţi voştri alimentat de muzicieni internaţionale, DJ-ii si artisti locali.


El Gouna | Un oraş de sine stătător pe frumoasa coasta Mării Roşii, El Gouna oferă un stil de viata de neegalat. Construit pe 10 km de plaja, oraşul de 10.000 de locuitori se răspândeşte în întreaga insule şi lagune

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre El Gouna

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din El Gouna?

Hotel Three Corners Ocean View, Mosaique Hotel, Hotel Arena Inn, Fanadir, Captains Inn sunt cele mai populare hoteluri din El Gouna

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din El Gouna?

Hotel Three Corners Ocean View, Mosaique Hotel, Captains Inn, Fanadir, Hotel Arena Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din El Gouna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din El Gouna >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din El Gouna?

Fanadir, TC RIHANA RESORT sunt cele mai apreciate hoteluri din El Gouna ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din El Gouna >

Top hoteluri din El Gouna

Bellevue Beach Hotel, El Gouna

Bellevue Beach Hotel

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (29.07 - 07.11.2021)
 • Fara transport
Tc Rihana Resort, El Gouna

Tc Rihana Resort

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (01.01 - 31.12.2020)
Tc Corners Ocean View, El Gouna

Tc Corners Ocean View

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (01.01 - 31.12.2020)
Hotel Three Corners Ocean View, El Gouna

Hotel Three Corners Ocean View

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (19.08 - 10.11.2021)
 • Fara transport
Hotel Arena Inn, El Gouna

Hotel Arena Inn

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Sultan Bey, El Gouna

Hotel Sultan Bey

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (26.08 - 07.11.2021)
 • Fara transport
Steigenberger Golf Resort El Gouna, El Gouna

Steigenberger Golf Resort El Gouna

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (19.08 - 07.11.2021)
 • Fara transport
Captains Inn, El Gouna

Captains Inn

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Mosaique Hotel, El Gouna

Mosaique Hotel

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Ali Pasha, El Gouna

Hotel Ali Pasha

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (19.08 - 28.10.2020)
 • Fara transport
Fanadir, El Gouna

Fanadir

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna, El Gouna

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (12.08 - 07.11.2021)
 • Fara transport
Labranda Club Paradisio El Gouna, El Gouna

Labranda Club Paradisio El Gouna

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (19.08 - 07.11.2021)
 • Fara transport
La Maison Bleue, El Gouna

La Maison Bleue

El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

  • Fara transport
  El Gouna Rentals, El Gouna

  El Gouna Rentals

  El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

   • Fara transport
   Sabina Y97 06, El Gouna

   Sabina Y97 06

   El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

    • Fara transport
    Coral Garden, El Gouna

    Coral Garden

    El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

     • Fara transport
     Turtle S Inn, El Gouna

     Turtle S Inn

     El Gouna, Litoral Marea Rosie, Egipt

      • Fara transport

      Harta cu hoteluri din El Gouna

      Traseu rutier pana in El Gouna

      Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

      Itinerariul detaliat

      Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
      Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.
      Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
      Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.