Oferte cazare Taba, Golful Aqaba Egipt vara 2023
(166 oferte, 404.6EUR - 1000EUR)
Three Corners El Wekala Golf Resort, Taba

Three Corners El Wekala Golf Resort  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hilton Coral Resort, Taba

Hilton Coral Resort  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Movenpick Taba Resort, Taba

Movenpick Taba Resort  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Strand Taba Heights Beach Golf Resort, Taba

Strand Taba Heights Beach Golf Resort  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Aquamarine Sun Flower Resort, Taba

Hotel Aquamarine Sun Flower Resort  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
The Bayview Taba Heights Resort Ex Marriott , Taba

The Bayview Taba Heights Resort Ex Marriott   

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Sol Y Mar Sea Star, Taba

Hotel Sol Y Mar Sea Star

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
 Dessole Holiday Taba Resort, Taba

Dessole Holiday Taba Resort  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Taba Hotel Nelson Village Ex. Hilton Taba Resort Nelson Village, Taba

Taba Hotel Nelson Village Ex. Hilton Taba Resort Nelson Village  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Tolip Resort Spa, Taba

Hotel Tolip Resort Spa

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Hyatt Regency Taba Heights, Taba

Hotel Hyatt Regency Taba Heights

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Taba Heights Marriott Red Sea Resort, Taba

Taba Heights Marriott Red Sea Resort

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Helnan Taba, Taba

Helnan Taba

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Morgana Beach Resort, Taba

Morgana Beach Resort  

Taba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Sol Taba, Taba

Sol Taba

Taba, Golful Aqaba, Egipt

  • Fara transport

  Despre TabaPrezentare si poze Taba

  Taba

  Orașul Taba se situează în partea nordică a Peninsulei Sinai si a Golfului Aqaba și se învecinează cu Israelul. Este locul ideal pentru cei care doresc să viziteze sau exploreze prin excursii facultative atât Iordania cât și Israelul. Cel mai vizitat obiectiv din apropierea orașului Taba este fortăreața de pe insula Faraonului. Cu priveliștea unică către cele trei țări: Israel, Iordania și Arabia Saudită, Taba este o destinație recomandată pentru toate categoriile de vârstă.

  Oferte Taba

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Taba, Golful Aqaba, Egipt, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Taba incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Taba este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Taba sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Taba, Early Booking Taba, Last Minute Taba, Programe si Oferte Speciale Taba.

  Taba este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Taba. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Taba cu servicii minime pana la resorturi de lux din Taba cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Taba cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Taba dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Taba pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Taba unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Taba, Golful Aqaba, Egipt vara 2023 - Alege din 43 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Taba

  Aici vin şi iubitorii scufundărilor, deoarece ţărmul este bordat cu corali în culori variate. Unul dintre cele mai renumite locuri din zonă, este Pharao´s Island, care este înconjurată de o apă având culoarea cerului. Recifurile coraliere care mărginesc insula sunt căutate şi de către scufundătorii profesionişti. Taba îi atrage pe scufundători pentru că aici, pot fi văzuţi căluţii de mare şi peştii-broască, care nu mai există în nici o altă parte a Mării Roşii.

  Staţiunea turistică este în continuă dezvoltare, un proiect fiind „Înălţimile Tabei“, care ofera activităţi culturale, sportive şi zone de cumpărături. Jucătorii de golf vor aprecia cu siguranţă terenul cu 18 găuri.

  Majoritatea plajelor de aici sunt nisipoase, dar intrarea în apă se face printre corali. De aceea, vă recomandăm să luaţi cu dumneavoastră şi încălţăminte pentru apă.

  Mulţi dintre turişti preferă sistemul „dine around“, ceea ce înseamnă că puteţi cina la un preţ moderat la oricare dintre hotelurile din staţiune.

  Agenţiile de turism oferă o gamă largă de excursii facultative, cu plecare din Taba. Puteţi alege excursii de una sau mai multe zile, la Cairo, puteţi vizita mănăstirea Sf.Ecaterina şi Dahabul sau puteţi participa la un pelerinaj de trei ore, pe Muntele lui Moise. La al doilea vârf ca înălţime al Sinaiului, puteţi ajunge pe un drumeag pitoresc sau urcând 3000 de trepte abrupte.

  Mulţi turişti aleg Taba, ca destinaţie a vacanţelor lor şi pentru faptul că, este un loc ideal de plecare în excursii spre Petra şi Ierusalem. Petra este probabil cel mai atractiv loc din Orientul Mijlociu.

  Intrebari frecvente despre Taba

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Taba?

  Three Corners El Wekala Golf Resort, Hilton Coral Resort, Hotel Sol Y Mar Sea Star, Strand Taba Heights Beach Golf Resort, Hotel Aquamarine Sun Flower Resort sunt cele mai populare hoteluri din Taba

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Taba?

  The Bayview Taba Heights Resort EX Marriott , Movenpick Taba Resort, Three Corners El Wekala Golf Resort, Hotel Sol Y Mar Sea Star, Hilton Coral Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Taba ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Taba.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Taba?

  Movenpick Taba Resort, Strand Taba Heights Beach Golf Resort, Taba Hotel Nelson Village ex. Hilton Taba Resort Nelson Village, Hotel Mosaique Beach Resort Taba Heights ex. Sofitel Taba Heights sunt cele mai apreciate hoteluri din Taba ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Taba.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Taba?

  Taba Hotel Nelson Village ex. Hilton Taba Resort Nelson Village, Hotel Sol Taba Red Sea Resort Ex Sonesta Taba, Hotel Taba Paradise Resort, Hotel Tolip Resort Spa, Hotel Miramar Resort Taba Heights sunt cele mai apreciate hoteluri din Taba ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Taba.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Taba?

  The Bayview Taba Heights Resort EX Marriott , Movenpick Taba Resort, Three Corners El Wekala Golf Resort, Hilton Coral Resort, Strand Taba Heights Beach Golf Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Taba cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Taba.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Taba?

  Movenpick Taba Resort, Hotel Sol Y Mar Sea Star, Strand Taba Heights Beach Golf Resort, Hotel Aquamarine Sun Flower Resort, Taba Hotel Nelson Village ex. Hilton Taba Resort Nelson Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Taba cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Taba.