Revelion Cairo, Cairo Egipt 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Circuit Revelion 2021 Egipt 11 Zile Avion Cairo, Cairo

Circuit Revelion 2021 Egipt 11 Zile Avion Cairo

Cairo, Cairo, Egipt

  • Avion (29.12 - 08.01.2021)
   Date de plecare: 29.12

  Despre CairoPrezentare si poze Cairo

  Cairo

  Orasul este cunoscut sub numele de "Mama lumii" sau "Orasul victoriei". Ceea ce uimeste cel mai tare la Cairo este amestecul de nou si vechi, de la perioada antica, la cea medievala si terminand cu cea moderna, de la oamenii de afaceri in costume, la localnici imbracati in costume traditionale. Cladirile sale istorice sunt ascunse privirii de cartiere aglomerate. Dar cu toate acestea este o destinatie exotica ce nu lasa loc vreunui dubiu in privinta alegerii.

  Socul cultural face parte din experienta orasului Cairo si uneori asta poate fi obositor.

  Recomandari turistice pentru Cairo

  Femeile şi bărbaţii ar trebui să poarte haine modeste. Se consideră lipsă de respect pentru locuitorii musulmani, fiind conservatori, de a vedea vizitatori mergand pe jos (cu excepţia plajelor şi a hotelurilor), purtând haine care dezvăluie coapse, umeri, spate gol sau decolteu. De asemenea bărbaţii nu trebuie să meargă cu pieptul gol sau cu pantaloni scurti sau short in afara statiunilor de plaja sau a hotelurilor. Cu toate acestea, oamenii în general tind sa se imbrace mai lejer în staţiunile de pe plajă, cluburi de noapte, excursii.

  Nu intrati intr-o moschee cu pantofi, sandale, papuci, cizme sau orice fel de incaltaminte! Întotdeauna scoateti incaltamintea înainte de a intra pentru ca acestea transporta murdăria de pe stradă iar in moschee (un loc de rugăciune) trebuie să fie curat. Puteţi să vă păstraţi şosetele. Acest lucru este considerat o grava lipsa de respect. In cele mai multe moschei podelele sunt acoperite de covoare.

  Intrebari frecvente despre Cairo

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cairo?

  Circuit Revelion 2021 Egipt 11 Zile Avion Cairo sunt cele mai populare hoteluri din Cairo