Vacante Litoral Nuweiba, Golful Aqaba Egipt vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (98 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Elaria Beach Resort Nuweiba, Nuweiba

Hotel Elaria Beach Resort Nuweiba  

Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel pe plaja  
 • Fara transport
Hotel Helnan Nuweiba, Nuweiba

Hotel Helnan Nuweiba

Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Nuweiba Lodge, Nuweiba

Nuweiba Lodge

Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

  • Fara transport
  Ciao Hotel, Nuweiba

  Ciao Hotel

  Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

   • Fara transport
   Baraka Camp, Nuweiba

   Baraka Camp

   Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

    • Fara transport
    Bedouin Star, Nuweiba

    Bedouin Star

    Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

     • Fara transport
     Bamba Camp, Nuweiba

     Bamba Camp

     Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

      • Fara transport
      Coral Resort, Nuweiba

      Coral Resort

      Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

       • Fara transport
       Ciao Hotel, Nuweiba

       Ciao Hotel

       Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

        • Fara transport
        Sayadeen Village, Nuweiba

        Sayadeen Village

        Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

         • Fara transport
         Sababa Camp, Nuweiba

         Sababa Camp

         Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

          • Fara transport
          Saraya Beach, Nuweiba

          Saraya Beach

          Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

           • Fara transport
           Ayla Camp, Nuweiba

           Ayla Camp

           Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

            • Fara transport
            Rocksea Camp, Nuweiba

            Rocksea Camp

            Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt

             • Fara transport

             Despre NuweibaPrezentare si poze Nuweiba

             Nuweiba

             O statiune mult mai mica, linistita, cu plaje largi si nisip fin. Un loc ideal de relaxare pentru cei care isi doresc sa scape de stress.

             S-a presupus că acest oraş marchează locaţia de trecere a Mării Roşii în timpurile biblice. Nuweiba este prescurtarea de la Nuwayba'al Muzayyinah în limba arabă, ceea ce înseamnă apele deschise lui Moise.

             Din punct de vedere istoric, zona a fost locuită de două triburi diferite de beduini: Tarabin la nord, şi Maizena, la aproximativ 8 km (5 mile) la sud. De la Războiul de Şase Zile de când Israelul a capturat zona, orasul Nuweiba a răsărit la numai 1,5 km (1 mile) de la sud de Tarabeen, sub numele israelian, Neviot.

             Vacante litoral Nuweiba

             Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Nuweiba, Golful Aqaba, Egipt, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Nuweiba incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

             Oferta hoteliera pentru Litoral Nuweiba este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Nuweiba sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Nuweiba sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Nuweiba, Early Booking litoral Nuweiba, Last Minute litoral Nuweiba, Programe si Oferte Speciale litoral Nuweiba.

             Nuweiba este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Nuweiba. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Nuweiba cu servicii minime pana la resorturi de lux din Nuweiba cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Nuweiba cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

             Hotelurile din Nuweiba dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Nuweiba pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Nuweiba unde pot gasi liniste si destindere.

             Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Nuweiba oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Nuweiba ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

             Vacante Litoral Nuweiba (Golful Aqaba, Egipt) vara 2023 - Alege din 49 oferte de vacanta disponibile cu Pensiune completa si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

             Recomandari turistice pentru Nuweiba

             Dacă sunteţi în căutarea unei destinaţii care să combine luxul hotelier cu farmecul şi cultura locală, Nuweiba nu ar trebui să lipsească de pe lista dumneavoastră cu destinaţii de vacanţă ideală.

             Nuweiba în sine este un oras amuzant, în sensul bun al cuvântului. De exemplu, chiar vis a vis de centrul comercial este o brutărie publica care oferă pâine foarte buna, paine proaspătă de dimineaţa devreme până la prânz. Aveţi posibilitatea să mergeti de acolo la oficiul postal. Acolo puteti gasi telefon public 24 de ore, de unde se pot achiziţiona cartele telefonice. Nu foarte departe, separate printr-un parc mic, este centrul vechi Nuweiba, un bazar cu supermarket-uri, standuri de legume şi magazine.

             Această zonă este agreata de turistii cu buget redus, cu atmosfera de bazaar ala Khan El Khalili din Cairo.

             In Nuweiba functioneaza un important centru de scuba-diving. Preturile mai mici decat la Sharm el Sheikh ofera posibilitati de vacanta pentru tabere de copii si elevi, in special pentru scoli de scuba diving.
             Din statiunea Nuweiba se poate pleca spre oaza Ain el-Furtaga.

             Tot de aici se organizeaza plecari cu ferryboat-ul spre Aqaba, Iordania.


             Intrebari frecvente despre Nuweiba

             Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nuweiba?

             Hotel Elaria Beach Resort Nuweiba, Hotel Helnan Nuweiba, Ciao Hotel, SWISSCARE NUWEIBA RESORT HOTEL, Nakhil Inn Dream Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Nuweiba

             Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Nuweiba?

             Hotel Elaria Beach Resort Nuweiba, Hotel Helnan Nuweiba, Nakhil Inn Dream Hotel, Ciao Hotel, Habiba Beach Lodge sunt cele mai apreciate hoteluri din Nuweiba ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Nuweiba.

             Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Nuweiba?

             Hotel Elaria Beach Resort Nuweiba sunt cele mai apreciate hoteluri din Nuweiba cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Nuweiba.

             Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Nuweiba?

             Hotel Elaria Beach Resort Nuweiba sunt cele mai apreciate hoteluri din Nuweiba ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Nuweiba.

             Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Nuweiba?

             Hotel Helnan Nuweiba sunt cele mai apreciate hoteluri din Nuweiba cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Nuweiba.

             Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Nuweiba?

             Hotel Elaria Beach Resort Nuweiba sunt hoteluri din Nuweiba ce au acces gratuit la internet