Early Booking Hurghada Egipt vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Steigenberger Al Dau Beach Hotel, Hurghada

Steigenberger Al Dau Beach Hotel  

   Scor 9.1 din 7 comentarii

Hurghada, Hurghada, Egipt

  • Hotel pe plaja  
  • Avion (01.01 - 20.05.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.07.2021

Despre Hurghada

Hurghada

De-a lungul ultimilor zece ani cetăţenii din Hurghada au cunoscut o dezvoltare uimitoare. Din nisipul desertului a crescut un oraş cu mai mult de 200 de hoteluri, zone comerciale în plină expansiune şi viaţa de noapte vibrantă. Cu un număr crescand de turişti şi un climat perfect, aceasta statiune de la Marea Roşie nu are extrasezon. Hurghada are o comunitate specială în care obiceiurile şi cultura locală este prezentată alături de stilul de viaţă din statiune.

Early Booking Hurghada

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Hurghada, Egipt puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Hurghada.

Ofertele turistice Early Booking Hurghada vara 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Hurghada pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Hurghada este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Hurghada.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Hurghada au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Hurghada scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Hurghada cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Hurghada in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Hurghada sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Hurghada prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Hurghada si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Hurghada si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Hurghada Egipt vara 2021 - oferte Inscrieri timpurii Litoral Hurghada. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Hurghada

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hurghada?

Long Beach Resort ex. Hilton Long Beach, Tropitel Sahl Hasheesh Hotel, Titanic Palace Spa And Aqua Park, Jaz Aquamarine Resort ex Iberotel AquaMarine Resort , Hotel Steigenberger Aqua Magic sunt cele mai populare hoteluri din Hurghada

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hurghada?

Long Beach Resort ex. Hilton Long Beach, Tropitel Sahl Hasheesh Hotel, Titanic Palace Spa And Aqua Park, Jaz Aquamarine Resort ex Iberotel AquaMarine Resort , Hotel Steigenberger Aqua Magic sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hurghada.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Hurghada?

Jaz Aquamarine Resort ex Iberotel AquaMarine Resort , Steigenberger Al Dau Beach Hotel, Hotel Titanic Beach Spa Aqua Park, Hotel Dana Beach Resort , Hotel Sentido Mamlouk Palace Resort ex. Sunrise Mamlouk Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Hurghada.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Hurghada?

Long Beach Resort ex. Hilton Long Beach, Tropitel Sahl Hasheesh Hotel, Titanic Palace Spa And Aqua Park, Jaz Aquamarine Resort ex Iberotel AquaMarine Resort , Steigenberger Al Dau Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Hurghada.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Hurghada?

Long Beach Resort ex. Hilton Long Beach, Tropitel Sahl Hasheesh Hotel, Titanic Palace Spa And Aqua Park, Jaz Aquamarine Resort ex Iberotel AquaMarine Resort , Hotel Steigenberger Aqua Magic sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Hurghada.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hurghada?

Jaz Aquamarine Resort ex Iberotel AquaMarine Resort , Steigenberger Al Dau Beach Hotel, Hotel Albatros Palace Resort, Pharaoh Azur Resort Ex. Sonesta Pharaoh Beach Resort , Serenity Makadi Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hurghada.