Revelion Dahab, Litoral Marea Rosie Egipt vara 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 57EUR - 57EUR)
Tropitel Dahab Oasis, Dahab

Tropitel Dahab Oasis

Dahab, Litoral Marea Rosie, Egipt

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre DahabPrezentare si poze Dahab

Dahab


La aprox. 80 de km nord-est de Sharm el Sheikh se situează orășelul Dahab. Satul pescăresc de odinioară este considerat unul dintre cele mai prețioase destinații de scufundare din zonă datorită celebrului loc de scufundare: Blue Hole - un fel de peșteră subacvatică cu o lățime de 50 m și o adâncime de 100 m.
În urma Războiul de Şase Zile, oraşul a fost ocupat de Israel, şi este cunoscut în ebraică, ca Di-Zahav, un loc menţionat în Biblie ca fiind una din staţiile pentru fiii lui Israel în timpul Exodului din Egipt. Peninsula Sinai a fost restituita Egiptului conform Tratatului de Pace Israelo-Egiptean de la 1982.

Recomandari turistice pentru Dahab

Dahab este una dintre cele mai îndrăgite statiuni pentru scufundări, de la Marea Roşie. Puteţi alege dintre nmeroasele cluburi de profil, care se găsesc aici. Locaţia cea mai vizitată este Kanon unde adâncimile sunt convenabile pentru toţi scufundătorii. Doriţi să admiraţi viaţa submarină fără să absolviţi un curs de scufundări?

Puteţi să vă îmbrăcaţi cu echipametul şi să vă scufundaţi legaţi. Dacă nu aveţi echipament, puteţi să îl închiriaţi. Din păcate, unele recifuri de corali sunt murdarite de gunoaie. Printre cele mai îndrăgite locuri se află Majak, un recif protejat şi, Grădina Berzelor, unde trăieşte o colonie de berze. Nu numai pentru scufundările libere, dar şi pentru cele legate trebuie să vă amintiţi că peste recife se pot stârni curenţi neaşteptaţi, aşa că, respectaţi regulile de securitate care vă sunt recomandate.

Printre alte activităţi care pot da culoare vacanţei dumneavoastră se numără windsurfing-ul şi alte sporturi de apă, mersul pe cal, sau excursiile pe cămile în ţinuturile din inteiorul Sinaiului.

Muntele Sinai este la două ore distanta cu masina, cu Mănăstirea Sfânta Ecaterina fiind o destinaţie turistică populară.

Intrebari frecvente despre Dahab

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dahab?

Tropitel Dahab Oasis sunt cele mai populare hoteluri din Dahab

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dahab?

Tropitel Dahab Oasis sunt cele mai apreciate hoteluri din Dahab ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dahab.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Dahab?

Tropitel Dahab Oasis sunt cele mai apreciate hoteluri din Dahab cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Dahab.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Dahab?

Tropitel Dahab Oasis sunt cele mai apreciate hoteluri din Dahab ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Dahab.