Targ Turism Hurghada, Hurghada Egipt vara 2022
Filtre: Categorie: Targ turism× (3 oferte, 255EUR - 255EUR)

Afiseaza harta
Hotel Dana Beach Resort , Hurghada

Hotel Dana Beach Resort     

   Scor 9.3 din 13 comentarii

Hurghada, Hurghada, Egipt

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (21.11 - 05.02.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.06.2022

Hotel Albatros Palace Resort, Hurghada

Hotel Albatros Palace Resort  

   Scor 8.5 din 11 comentarii

Hurghada, Hurghada, Egipt

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (30.06 - 05.02.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.06.2022

Albatros Citadel Resort , Hurghada

Albatros Citadel Resort     

   Scor 7.5 din 5 comentarii

Hurghada, Hurghada, Egipt

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (30.06 - 05.02.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 12.04.2022

Despre HurghadaPrezentare si poze Hurghada

Hurghada

De-a lungul ultimilor zece ani cetăţenii din Hurghada au cunoscut o dezvoltare uimitoare. Din nisipul desertului a crescut un oraş cu mai mult de 200 de hoteluri, zone comerciale în plină expansiune şi viaţa de noapte vibrantă. Cu un număr crescand de turişti şi un climat perfect, aceasta statiune de la Marea Roşie nu are extrasezon. Hurghada are o comunitate specială în care obiceiurile şi cultura locală este prezentată alături de stilul de viaţă din statiune.

Recomandari turistice pentru Hurghada

Cairo
Cairo nu este numai capitala Egiptului, ci si un centru al lumii arabe, precum şi cel mai mare oras din continentul Africa.

Luxor
Una dintre cele mai vizitate zone în Egipt, Luxor, a fost capitala Egiptului antic. Astăzi oraşul, împărţit în două de fluviul Nil, este faimos pentru templele sale bine conservate şi de vecinatatea cu Valea Regilor.

Scufundari
Marea Roşie are unele dintre cele mai bune zone de scufundări din lume, iar scufundarile sunt ceva ce trebuie facut atunci când sunteti în vacanţă în Hurghada. Cu aproximativ 1200 de specii de peşti şi 150 de specii de corali, plus o temperatură medie anuală de 20 ° C, Marea Roşie este un loc plăcut pentru a sări in apa.

Snorkeling
Un alt mod de a te familiariza cu viaţa subacvatică extraordinară a Mării Roşii este să o observi de la suprafata - snorkeling. O mască, un snorkel si o pereche buna de aripioare vă ajută să observati ceea ce se intampla in apa.

Safari
Safari in desert - o modalitate uşoară de a obţine o bucatica din Sahara. Cele mai multe safari sunt efectuate cu jeep-uri pentru 6-8 persoane.

Călărie
Majoritatea turistilor care sosesc la Hurghada sunt interesaţi de tururi de cateva ore prin deşert.

Aqua parcuri
Hurghada oferă 2 mari parcuri acvatice - Titanic şi Sindbad. Aici veţi găsi o diversitate de tobogane cu apa, piscine, plaja cu sezlonguri si snack baruri.

Ambarcatiuni cu fundul de sticla
Nu în ultimul rând, există posibilitatea de a observa lumea subacvatica fără să te uzi deloc. De mai multe ori pe zi, barci cu fundul de sticla pleaca din Hurghada in excursii de câteva ore.

Nopti orinetale
Veţi găsi o dansatoare din buric în fiecare hotel mai mare sau club de noapte, dar nu toate fetele performante sunt de origine egipteană.

Intrebari frecvente despre Hurghada

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hurghada?

Hotel Dana Beach Resort , Hotel Albatros Palace Resort, Albatros Citadel Resort sunt cele mai populare hoteluri din Hurghada

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hurghada?

Hotel Dana Beach Resort , Hotel Albatros Palace Resort, Albatros Citadel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hurghada.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Hurghada?

Hotel Dana Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Hurghada.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Hurghada?

Hotel Dana Beach Resort , Hotel Albatros Palace Resort, Albatros Citadel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Hurghada.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Hurghada?

Hotel Dana Beach Resort , Hotel Albatros Palace Resort, Albatros Citadel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Hurghada.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hurghada?

Hotel Albatros Palace Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Hurghada ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hurghada.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hurghada?

Hotel Dana Beach Resort , Hotel Albatros Palace Resort, Albatros Citadel Resort sunt hoteluri din Hurghada ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hurghada.