Revelion Soma Bay, Litoral Marea Rosie Egipt vara 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (3 oferte, 245EUR - 33EUR)

Afiseaza harta
Caribbean World Resort Soma Bay, Soma Bay

Caribbean World Resort Soma Bay    

   Scor 9 din 5 comentarii

Soma Bay, Litoral Marea Rosie, Egipt

  • Hotel de lux  
  • Avion (01.01 - 10.11.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.09.2020

Amarina Abu Soma Resort Aqua Park, Soma Bay

Amarina Abu Soma Resort Aqua Park

Soma Bay, Litoral Marea Rosie, Egipt

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (08.07 - 07.11.2021)
  • Fara transport
Amwaj Blue Beach Resort Spa, Soma Bay

Amwaj Blue Beach Resort Spa  

   Scor 8.1 din 5 comentarii

Soma Bay, Litoral Marea Rosie, Egipt

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (01.01 - 07.11.2021)
  • Fara transport

Despre Soma BayPrezentare si poze Soma Bay

Soma Bay

Statiunea dispune de unele dintre cele mai frumoase plaje de nisip de la Marea Roşie şi vederi panoramice ale munţilor din deşert şi cer albastru.

Perfect pentru o vacanta de golf, Soma Bay dispune de unul din cele mai spectaculoase terenuri de golf cu 18 gauri si campionatul numit "Cascades", proiectat de legendarul jucator de golf, Gary Player. Şi pentru întinerire totala, statiunea dispune de un SPA renumit in lume, Les Thermes Marins des Cascades, cel mai mare Spa de Thalasso-terapie din regiune.

Soma Bay este ideal pentru scuba diving si snorkeling superior, avand unele dintre cele mai bune site-uri din Marea Roşie, însoţită de un centru de scufundări complet echipat.

Recomandari turistice pentru Soma Bay

Staţiunea Soma Bay îşi întâmpină oaspeţii cu multe activităţi cu care să vă delectați: golf, scufundări, sporturi nautice şi centre SPA.

Resort Ultimate Red Sea
Soma Bay este o statiune exclusiv la Marea Roşie în Egipt. Doar un zbor scurt, de 4 ore de la Europa Centrală, cu soare pe tot parcursul anului şi temperaturi blânde, Soma Bay oferă turistilor o vacanţă ideală la Marea Roşie. Statiunea dispune de unele dintre cele mai frumoase plaje de nisip de la Marea Roşie şi vederi panoramice ale munţilor din deşert, cer albastru, hoteluri de lux, campionat de golf, un spa Thalasso, un centru de scufundări şi kitesurfing fac toate din Soma Bay un loc ideal pentru relaxare şi recreere.

Golf în Egipt
Perfect pentru o vacanta de golf, Soma Bay dispune de unul din cele mai spectaculoase terenuri de golf cu 18 gauri si campionatul numit "Cascades", proiectat de legendarul jucator de golf, Gary Player. Acesta a fost clasat recent ca cel mai bun teren de golf din lume din afara Europei pentru al treilea an la rând de către cititorii de "Golf Journal."

Thalasso Spa
Primul de acest fel din Egipt şi din regiune, statiunea dispune de un spa de lux thalasoterapie, un membru al unui lant foarte cunoscut SPA, "Les Thermes Marins des Cascades."
Include o facilitate de apa de mare, Pool Aquatonic, o varietate de tratamente prin hidroterapie si masaje subacvatice.

Diving & Surfing in Marea Rosie
Soma Bay este ideal pentru vacanţe la Marea Rosie, scuba diving in unele dintre cele mai bune locuri din regiune, însoţite de un centru de scufundări complet echipat. Soma Bay este, de asemenea, perfect pentru kitesurfing si windsurfing, datorită condiţiilor sale de apa şi plaje fantastice de nisip, împreună cu vânturi perfecte pe tot parcursul anului.

Intrebari frecvente despre Soma Bay

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Soma Bay?

Caribbean World Resort Soma Bay, Amarina Abu Soma Resort Aqua Park sunt cele mai populare hoteluri din Soma Bay

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Soma Bay?

Caribbean World Resort Soma Bay, Amarina Abu Soma Resort Aqua Park sunt cele mai apreciate hoteluri din Soma Bay ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Soma Bay.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Soma Bay?

Caribbean World Resort Soma Bay, Amarina Abu Soma Resort Aqua Park sunt cele mai apreciate hoteluri din Soma Bay cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Soma Bay.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Soma Bay?

Caribbean World Resort Soma Bay, Amarina Abu Soma Resort Aqua Park sunt hoteluri din Soma Bay ce au acces gratuit la internet