Early Booking Litoral Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie Egipt vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (6 oferte, 381.5EUR - 874.2EUR)

Afiseaza harta
Tropitel Sahl Hasheesh Hotel, Sahl Hasheesh

Tropitel Sahl Hasheesh Hotel

   Scor 8.3 din 1 comentarii

Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu plaja privata  
 • Avion (01.01 - 26.01.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.01.2020

Albatros Citadel Resort , Sahl Hasheesh

Albatros Citadel Resort

Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (01.01 - 26.01.2021)
 • Fara transport
Hotel Old Palace Resort, Sahl Hasheesh

Hotel Old Palace Resort

Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (01.01 - 31.12.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 27.01.2020

Sunrise Romance Resort - Adults Only Ex. Premier Romance , Sahl Hasheesh

Sunrise Romance Resort - Adults Only Ex. Premier Romance

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (09.12 - 27.12.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 17.02.2020

Hotel Gravity Sahl Hasheesh Ex Ocean Breeze, Sahl Hasheesh

Hotel Gravity Sahl Hasheesh Ex Ocean Breeze

Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu Ultra All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 31.12.2020)
 • Fara transport
The Oberoi Beach Resort Sahl Hasheesh, Sahl Hasheesh

The Oberoi Beach Resort Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie, Egipt

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (31.03 - 05.09.2020)
 • Fara transport

Despre Sahl HasheeshPrezentare si poze Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh

Sahl Hashees este o statiune la Marea Rosie, situata la 20 km de Hurghada, intr-un golf cu apa cristalina si plaje cu nisip fin. Este o statiune dedicata hotelurilor si apartamentelor de lux. Aceasta are o infrastructura bine pusa la punct, cu servicii de inalta clasa si este considerata cea mai luxoasa statiune din Orientul Mijlociu.

Early Booking Litoral Sahl Hasheesh

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Sahl Hasheesh, Litoral Marea Rosie, Egipt puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Sahl Hasheesh.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Sahl Hasheesh vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Sahl Hasheesh pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Sahl Hasheesh este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Sahl Hasheesh.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Sahl Hasheesh au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Sahl Hasheesh scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Sahl Hasheesh cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Sahl Hasheesh in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Sahl Hasheesh sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Sahl Hasheesh prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Sahl Hasheesh si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Sahl Hasheesh si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Sahl Hasheesh Egipt vara 2020. Peste 5 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Sahl Hasheesh Litoral Marea Rosie cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !